A szerelem nem ismer határokat: 40 évvel idősebb betegéért hagyta el a férjét az ápolónő

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat szeretet szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelem szövődött a 80 éves Erick és fele annyi idős ápolónője között.

A Walesben élő gyáromgyerekes Donna Brickell 2018-ban találkozott a 80 éves férfivel. Ericknek azért volt szüksége segítségre, mert tíz évvel ezelőtt deréktól lefelé lebénult egy autóbalesetben.

A nő feladata volt, hogy ápolja Ericet és segítsen neki a ház körüli teendőkben: fürdette őt, főzött rá, és annyira élvezték egymás társaságát, hogy végül egymásba szerettek. A 40 éves Donna csak később tudta meg, hogy Eric kétszer olyan idős, mint ő – elmondása szerint legfeljebb 60 évesnek nézte a férfit. Májusban a szerelmespár lebukott Donna munkáltatója előtt, így a nő kénytelen volt otthagyni munkahelyét, ráadásul férje, John is rájött, mi folyik a háta mögött.

40 évvel idősebb betegéért hagyta el a férjét az ápolónő Forrás: Shutterstock

"A főnökeim azt mondták, nem találkozhatok többet Erickel, de én nem tudtam elengedni őt. Nem maradt más választásom, otthagytam a munkahelyemet. Aznap hazamentem, és a családomnak is bevallottam mindent. A férjem azt mondta, undorodik tőlem, de nem érdekel, mert

Eric a leggondoskodóbb és legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam"

– mondta Donna, aki már másnap odaköltözött szerelméhez.

A nőt nem érdekli, mit gondolnak róluk az emberek, és gyermekei sem neheztelnek rá a történtek miatt. Eric nemrég eljegyezte Donnát, így a szerelmesek már az esküvőt tervezgetik. -írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.