Köllő Babett: "Egyszerűen kiszámíthatatlan vagyok, de ezt élvezem"

Forrás: Köllő Babett/Instagram -
színésznő Köllő Babett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett mellett nem unalmas az élet. A színésznő a fellépések és forgatások sűrűjében sokszor azt sem tudja, hol lesz két nap múlva, de állítja, ezt ő jól bírja, és a családja is tolerálja. 

"Szerencsére nagyon jófej és szerető családtagjaim vannak. András, a férjem szokta mondani, hogy velem az élet nem unalmas, sőt sosem tudja eldönteni, hogy milyen választ adok neki, hiába telt el tizenöt év. Egyszerűen kiszámíthatatlan vagyok, de ezt élvezem" – mondta el a Borsnak a színésznő.

"Én egy energikus ember vagyok, sosem voltam az a nyolc órát dolgozó, aki délután négy órakor lelép az irodából. Az életem részévé vált, hogy mindennap teljesen mást hoz és új izgalmakat" – tette hozzá Babett, és arról is beszélt, mivel az ő napirendje előre kiszámíthatatlan, a családja alkalmazkodik hozzá.

Forrás: Köllő Babett/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.