Borzalom: 6 hónapos terhesen vesztette el kisbabáját az Alkonyat színészének felesége

elveszíteni Kellan Lutz vetélés tragédia Alkonyat Brittany Lutz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellan és Brittany néhány órával ezelőtt osztották meg a hírt.

Kellan Lutz szívét négy éve rabolta el kedvese Brittany, akivel három éve hálaadáskor össze is házasodtak.

Az Alkonyat jóképű színésze és felesége tavaly novemberben jelentették be, hogy kisbabájuk lesz. Brittany szemmel láthatóan a kismamaság minden percét élvezte, Instagramja telis-tele van pocakos fotókkal.

A színész és felesége néhány órája osztották meg követőikkel a borzalmas hírt, miszerint kisbabájuk 6 hónapos korában elment.

"Kislányom, megtiszteltetés és örömöm volt számomra, hogy az anyukád lehettem az elmúlt 6 hónapban.

Mindent megtettem érted, és nem létezett nagyobb öröm azoknál az alkalmaknál, mint mikor megpillanthattam a kis arcod a képernyőn, mikor éreztem az apró rúgásaid. Nem tudom, hogy miért történt úgy, ahogy történt, de egy részem örök békére lelt, tudva azt, hogy sosem éltél át fájdalmat és bánatot, és soha nem is fogsz. Már Jézus karjában vagy, és egy nap tényleg találkozhatunk veled. Amíg nem látlak a mennyben tudd, hogy anya nagyon szeret téged...Nem vagyok hajlandó beszélni arról, ami történt, és nem vagyok biztos abban, hogy valaha is fogok...

Nagyon hálás vagyok a legcsodálatosabb férjért, aki egész idő alatt a mellettem volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.