asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Teliholdat követően a Hold egész héten csökkenő fázisban lesz, ettől függetlenül lesz annyi energiánk, ami elégséges az aktuális tennivalók elvégzéséhez. Leghamarabb pénteken tűnhet fel az, hogy nehéz pótolni az addig felemésztett energiát, ám gondot végül ez sem okoz. A kedélyállapotunk emelkedett, ugyanakkor alkalmanként nem találunk majd kapaszkodót, és pár kérdés megválaszolatlanul maradhat. Ezen a héten el kell fogadni azt, hogy alkalmanként kétszer-háromszor is neki kell futni a különféle feladatoknak. Fókuszáljunk a jóra, az örömteli pillanatokra.

2020. február 10., hétfő a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Leterhelő nap, érdemes tudatosan elkerülni a vitákat. Elsősorban magunkkal, a saját feladatainkkal, esetleges nyűgjeinkkel foglalkozzunk, a másik ember problémája maradjon az ő gondja.

2020. február 11., kedd a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Érdemes keveset beszélni, inkább csendben figyelni a különféle eseményeket. A szószátyárság ma kárt okozhat. Javallott a mozgás, ezzel könnyűvé válik az energiafelvétel.

2020. február 12., szerda a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Vállald fel, hogy bátran ellentmondasz másoknak, aztán pedig önmagadat és a céljaidat helyezed fókuszba. Rögtön emelkedik a kedélyállapot. Ma sokat okulhatsz a különféle élethelyzetekből.

2020. február 13., csütörtök a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Ezen a napon érdemes és ajánlott sokat mozogni, szorgalmasnak lenni. Javallott sok különféle dolgot megcselekedni: rendszerezni, szétszedni és összerakni, mozogni, ismerkedni, tervezni, szervezni.

2020. február 14., péntek a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Fontos a határozottság és a magabiztosság. Tartsunk ki véleményünk, álláspontunk mellett. A Fogyó hold ellenére kifejezetten mozgalmas, energikus napoknak nézünk elébe.

2020. február 15., szombat a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Minden pillanatban határozottnak és magabiztosnak kell lenned. Ne kapaszkodj emberekbe vagy élethelyzetekbe. Ha valami vagy valaki menni akar, azt engedd el. Egy megy, egy jön...

2020. február 16., vasárnap a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

A régi, hátráltató dolgok lerombolásának és az új létrehozásának napja a mai. Mivel lassan, de biztosan egyre közelebb kerülünk az Újholdhoz, feltétlenül érdemes számba venni a függő ügyeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.