Egy önfenntartó tanyán kezdett új életet a Barátok közt színésznője

színésznő Új élet Barátok közt önfenntartó gazdálkodás Csapó Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csapó Virág három éve döntött úgy, hogy maga mögött hagyva a városi létet új életet kezd vidéken. -írja a Bors.

Csapó Virág egy tucat rackajuhval, három lóval, macskával, kutyával és megannyi tyúkkal, kakassal él a Kecskeméthez közeli tanyáján. A színésznő a kilencvenes években több mint öt éven keresztül szerepelt a Barátok köztben Novák Éva szerepében.

Talán a családom nevében is mondhatom, hogy megelégeltük az ottani életet, ezért egy nyugodtabb környéken kezdtünk el házakat nézni, és végül egy 21 hektáros tanya mellett döntöttünk"

Csapó Virág évekig Novák Évát alakította a Barátok köztben. Forrás: RTL Klub

„A tyúkjaim legalább annyira hűségesek, mint a kutyák. Koko a kedvencem, mert állandóan a nyomomban van, de egyébként nem teszek különbséget az állataim között, Shakira, Madonna és Selena Gomez is ugyanúgy a szívemhez nőtt" – mondta nevetve Virág, aki nem tréfált, a tyúkjai ugyanis valóban a világhírű popénekesnők nevét viselik.

számtalan kakasunk és rackajuhunk van, utóbbiak eladásából fedezzük a következő évi ellátmányt. Igyekszünk önfenntartó életet élni,

„Jelenleg négy darabban is játszom a Kecskeméti Nemzeti Színházban. A Chicagóban, az Illatszertárban, a Ballada a 301-es parcella bolondjáról című darabban, valamint a Gardéniában. Úgyhogy nem unatkozom, két órát ingázom naponta a színház és a tanya között, de így teljes az életem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.