Dancs Annamari ragyog új párja mellett: "Minden a helyére került az életemben"

boldogság Dancs Annamari újrakezdés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari ragyog a boldogságtól. Új életet kezdett, és most a magánéletében és a hivatásában is szárnyal.

Minden értelemben új korszak kezdődött Dancs Annamari életében. A színésznő privát életében lecsendesültek a viharok, és szakmailag is olyan kihívás találta meg, amilyenre már régóta vágyott.

"Mindig elmondom annak, aki bókol: igen, szeretve vagyok, és ez látszik rajtam. Úgy érzem, minden a helyére került az életemben.

Az elmúlt években minden értelmet kapott, minden megnyugodott körülöttem, kialakult egy új élet... Már csak az anyaságnak köszönhetően is azt érzem, hogy sokat változtam megfontoltabb vagyok, és más a fontossági sorrend, mint előtte."

"A párommal, Lacival teljes életet élünk, van egy gyönyörű, új otthonunk, értékeljük, amit az élettől és egymástól kapunk, és egy családként élünk." -mondta a színésznő a Storynak.

Annamari édesanyaként érkezett az új kapcsolatába, de új párja imádja, és ki is veszi a részét Ádám neveléséből.

"Ádám hamarosan hároméves lesz. Nagyon akaratos, temperamentumos kisfiú. Már most énekel és táncol, nem óvom a művészi pályától, de nem akarom szándékosan ebbe az irányba terelni..."

A színésznőnek a karriere is szárnyal, nemrég kezdte el a La Mancha lovagja című musical női főszerepének próbáit. Szerencsére nincs oka aggódni, ugyanis amíg ő a színházban van, párja és kisfia remekül elvannak kettesben.

"Mi, hárman hasonlóak vagyunk, Ádám mindenben partnerünk, sokat lehet vele kirándulni, a szabadban lenni. Ettől függetlenül fontosnak tartjuk, hogy kettőnkre is szánjunk időt,

januárban sikerült kiszorítani egy hetet, amikor elutazhattunk Dubajba.

Fantasztikus élmény volt, úgyhogy most újult erővel vágok neki az új feladataimnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.