A cikk támogatott tartalomnak minősül.

Emilio Valentin-napi meglepetésétől elállt a felesége szava

Valentin-nap Bangó Margit Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy titkolózás előzte meg Emilio Valentin-napi meglepetését. Bár Tina mindenre gondolt, arra nem számított, hogy útjuk Bangó Margit nyári konyhájába vezet.

Elképzelése sem volt Tinának arról, hogy Emilio milyen meglepetést eszelt ki számára a szerelmesek ünnepe alkalmából. Az énekes bekötötte felesége szemét, majd egy nagyon is ismerős helyre vitte. „Sejtettem, hogy nem mehettünk messzire, hiszen alig fordultunk ki az utcából már meg is érkeztünk. Azt hittem a gyáli művelődési házba megyünk vagy a játszótérre. Mindenre gondoltam, de arra nem, hogy Mama szaletlijében romantikázunk majd" – vallotta be Tina a Drága családomban, miközben Emilio úgy érezte, megtalálta a legtökéletesebb helyet arra, hogy kettesben legyenek. „Nagyon szeretem ezt a kis meghitt kuckót. A kályhában ropog a tűz, csend van, béke van, Mama elvitte a lányokat is, csak kettesben vagyunk. Egy kis muzsikával és virággal is készültem Tinának, aki eleinte furcsállotta a dolgot, de végül beleszeretett a meglepetésembe" – mondta Emilio, akinek felesége a kezdeti sokk után nagyon élvezte a nyugalmas perceket. „Nincs okom panaszra, ahogy a többi napunk együtt, ez is nagyon jól telt. Igaz, néha csipkelődünk, néha oda-odamondogatunk a másiknak, de mi ezzel együtt szeretjük egymást. Biztosan állíthatom, hogy a szerelmünk még lángolóbb, mint mikor megismerkedtünk. Mindenkinek ilyen szerelmet kívánok, mint a miénk" – tette hozzá Tina.

Forrás: Spotlightmedia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.