asztrológia heti ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok tenni- és gondolkodni valónk lesz ezekben a napokban. Fogyóban lesz a Hold, s csak vasárnap lélegezhetünk fel az Újhold kapcsán. Viszont a látszólagos nyugalom ellenére a gondolataink gyakorta cikáznak, sok új ötletünk akad, érdemes ezekkel előhozakodni vagy legalább lejegyzetelni. Ez a hét összességében békésen telik, ha adódik vitahelyzet, azt tudatosan fojtsuk el már az elején. Jövő héten már friss energiák érkeznek, addig is tartsunk ki, ne kapkodjunk, ne siessünk sehová.

2020. február 17., hétfő a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Élj békében önmagaddal és környezeteddel, kerüld el a bonyodalmakat. Figyelj minden hozzád eljutó információra és a különböző jelekre. Ezek sorsformáló jelentőséggel bírhatnak.

2020. február 18., kedd a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

A kevesebb néha több! Ezen a napon mindig csak egy dologra fókuszálj! Bonyolult nap, kisebb balesetek is adódhatnak. Ne siess, ne kapkodj, figyelj másokra. Törekedj a csendre!

2020. február 19., szerda a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Mindent egybevetve ez egy jó nap, amikor alkalmad nyílik megtalálni és felismerni aktuális életcélodat. Így pedig a következő hetek, sőt hónapok legfontosabb célját is kijelölheted.

2020. február 20., csütörtök a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Békélj meg azzal a körülménnyel, hogy nem feltétlenül megy minden úgy, mint a karikacsapás... Ami viszont jó ütemben halad, annak helye és ideje van. Adódhatnak leterhelő pillanatok, ám a határozottság mindenen átsegít.

2020. február 21., péntek a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Furcsa érzés lehet az, hogy jelentős mennyiségű energia áll rendelkezésre, úgyhogy cselekedj! Ezen a napon lényeges, hogy a legegyenesebb és legrövidebb utakat válaszd a pillanatnyi célok eléréséhez.

2020. február 22., szombat a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Ami ezen a napon zajlik, az komoly hatással lesz az új Holdhónap eseményeire. Érdemes figyelni a történéseket, az embereket és reakcióikat. Mindent látni fogsz, ami eddig rejtve volt előled.

2020. február 23., vasárnap a ♓ban (Újhold, Vízöntő)

Ajánlott az elcsendesedés, így a harmónia egész nap megmarad körülötted. Látni fogod, ki vagy te, mi a célod és hová tartasz. Kellemes energiák kelnek életre, amik holnaptól már erősen motiválnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.