Szakított Katalin hercegné és Vilmos herceg: ez volt az oka

Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole
Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole -
Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem Royal szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggodalomra semmi ok, a szakítás nem most, hanem még a kapcsolatuk elején történt.

A Valentin-nap kapcsán a királyi család szakértője, Katie Nicholl elmondta, hogy bár Vilmosról sokan nem mondanák meg elsőre, de valójában egy romantikus lélek.

Úgy tudni, hogy Vilmos és Katalin a kedvenc olasz éttermükben ünnepelték a Valentin-napot, majd otthon folytatták a meghitt együttlétet.

Sokan nem tudják, hogy a királyi páros még ismerkedésük elején szakítottak egy időre, pedig így van. A szakértő szerint azért röppent szét a szerelmespár évekkel ezelőtt, mert Katalin megijedt attól a tehertől, amit a Vilmossal való házasodás jelent.

"Mind a ketten nagyon fiatalok voltunk akkor, csináltuk az egyetemet, és kerestük saját magunkat. Más karakterek voltunk."

-mondta Vilmos, aki már 2003 óta alkot egy párt Katalinnal.

Vilmos herceg és Katalin hercegné közel 10 év járás után házasodtak össze. Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.