47 évesen várja első gyermekét az egykori magyar tévés, Winkler Nóra

tévés Winkler Nóra várandós terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori televíziós műsorvezető, Winkler Nóra 47 évesen várja első gyermekét. Azt is elárulta, miért várt eddig.

Tíz éve, hogy Winkler Nórát nem láthatjuk képernyőn, de akkoriban ikonikus alakja volt a magyar televíziózásnak. Pihenni persze azóta sem pihen, számos dologgal foglalkozik, ám mostanában a pocakjában növekvő gyermeke köti le leginkább a figyelmét. A 47 éves Nóra már a 7. hónapban van, és azt is elárulta, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

A hetedik hónapban vagyok, életemben nem éreztem még ilyen földöntúli boldogságot, mint most"

BestnekKorábbi komoly kapcsolataimban mindig felmerült a párjaim részéről, hogy család legyünk. Anyu is kérdezgette, nem akarsz még? Mindig azt feleltem neki: dehogyisnem! Majd, majd... Tudom, a nők egy jó része huszonévesen szeretne szülni, és szerencsére sokukkal így is történik, ez is biztos fantasztikus élmény. Tíz éve élünk együtt Petivel, nemrégiben éreztem meg, hogy most jött el az idő. Eddig nem voltam rá még készen"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.