Diana szerint ezért volt szörnyű apa Károly herceg

Forrás: AFP/Files -
Károly herceg Vilmos herceg Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyílt titok, hogy Diana és Károly herceg házassága minden volt csak meghitt és idilli nem. Diana több dolog miatt nem volt megelégedve Károllyal. Az első számú probléma, ami a házasságukat megkeserítette, az érzelmek hiánya volt.

Diana épphogy betöltötte a huszadik életévét, amikor összeházasodott Károllyal, ám házasságuk, legalábbis Károly részéről, nem szerelmi házasság volt, aki már abban az időben is Camillát szerette. Ám a királynő elvárásai szerint egy olyan lányt kellett választania, aki tiszta, szűz és beleillik a királyi család harmonikus képébe. Így jöhetett szóba Diana, aki már egészen a kezdetektől megcsalt Károly. Férjként nem lehett rá számítani, de apaként sem, bár ez eleinte nem volt észrevehető.

Forrás: AFP/Files


Diana az esküvőjük utáni évben világra hozta Vilmost, ekkor még viszonylag minden rendben volt köztük, azonban Harry születésénél valami megtört Károlyban. Károly leánygyermeket szeretett volna, így amikor megtudta, hogy Harry herceg fiú, elfordult a családtól és a szeretőjéhez ment, és nem tördődött a fiaival. Volt olyan eset is, amikor Vilmos herceget műtötték, de ő meg se látogatta.

Diana emiatt örökké haragudott Károlyra és pocsék apának tartotta, ami folyamatos feszültségforrás volt kettejük között. Károlynak egy szörnyű tragédia kellett ahhoz, hogy mindent átérkeljen gyerekeivel kapcsolatban, nevezetesen, a hercegnő halála. Rájött, hogy a fiainak hatalmas szükségük van rá és igyekezett mindent bepótolni, amit akkor elmulasztott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.