asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold ezen a héten csak nő és nő, s éltető energiával tölt fel mindenkit. Emellett persze megeshet, hogy alkalmanként nem a legjobb dolgokra használjuk ezt a tobzódó energiát. Jó hír, hogy ezekben a napokban rengeteg tennivalónak a végére járunk, pozitív eredményekkel. Ajánlott a szerződéskötés, megrendelések leadása, hosszú távú tervek készítése, az első lépések megtétele. Jöhetnek új barátságok, üzleti kapcsolatok, a meglévő emberi kötelékek jelentős része javítható.

2020. február 24., hétfő a ♓ban (Növő hold, Halak)

Látványos eredményeket lehet elérni ott, ahol a munka és az aktivitás kerül középpontba. Nem kell sietni, ám érdemes aktívvá válni, fontos dolgokat megcselekedni, bátornak lenni.

2020. február 25., kedd a ♓ban (Növő hold, Kos)

Figyeljünk a friss információkra, mert azok fontos iránymutatásokat tartalmazhatnak. A Növőhold segítségével van mód tevékenykedni, elmaradt ügyeket rendezi, főleg az otthonnal kapcsolatban.

2020. február 26., szerda a ♈ban (Növő hold, Kos)

Összességében jó nap, főleg akkor, ha nem erőlködünk. Az elhamarkodott döntések galibát okozhatnak. Minden döntést alaposan meg kell fontolni, a kapkodás nem ajánlott.

2020. február 27., csütörtök a ♈ban (Növő hold, Kos)

Leterhelő nap, ám cserébe az eredmények is megérkeznek. A jó döntések napja ez, alaposan átrágni, megfontolni, utánajárni, taktikázni, és bátran dönteni bármiben. A legjobb döntéseket egyedül kell meghozni.

2020. február 28., péntek a ♉ban (Növő hold, Bika)

Aki ma besétál ugyanabba a zsákutcába, ahol már járt, az ne csodálkozzon, ha ugyanazt találja ott, mint az első alkalommal. Érdemes kisebb dolgokban dűlőre jutni, de nem külső befolyással!

2020. február 29., szombat a ♉ban (Növő hold, Bika)

Igen jó pillanatokat kínál ez a nap arra, hogy végre belássuk, hol és milyen hibát vétettünk, így persze a bűnbánatra is lesz mód. Ha minket bántottak, akkor ideje a megbocsátásnak.

2020. március 1., vasárnap a ♉ban (Növő hold, Bika)

Ajánlott aktív életmódot folytatni, a pozitív eredmények garantáltak. Mindent egybevetve hamar látható, hogy ez egy jó nap. Fogadd el azt, ami megadatik, a sors kegyes lesz mindenkihez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.