Kisbabaként él egy 25 éves amerikai nő: imádja az internet

Forrás: Instagram/mindlessdiaper -
kisbaba gyerekkor életvitel népszerűség internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 25 éves amerikai tartalomgyártó, Paigey Miller, minden nap egy óriási járókában alszik, és egész nap azzal foglalatoskodik, hogy gyerekjátékokkal játszik. – írja a Mirror.

Paigey havi szinten közel 100.000 Ft-ot költ felnőtt pelenkára, amit rendeltetésszerűen használ is.

A nő még 2018-ban állt át a felnőtt kisbaba életmódra, és azóta is azon dolgozik, hogy ezt az életformát a világban is normálisnak tekintsék. Az általa gyártott tartalom csak a 426 fizető feliratkozója számára elérhető. Paigey azt szeretné elérni a videókkal, hogy a hasonló érdeklődésű emberek ne érezzék magukat kellemetlenül a társadalomban.

Kisbabaként él egy 25 éves amerikai nő, Paigey Miller Forrás: Instagram/mindlessdiaper

„Amikor nagykorú lettem, elkezdtem keresgélni az interneten, hogy vajon mások is vannak-e rajtam kívül, akik így éreznek, és egy egész közösséget találtam."

-folytatta a 25 éves nő.

Bár úgy öltözöm, mint egy kisbaba, de nem fogok nyilvánosan tejet szürcsölni egy cumisüvegből. Olyankor mindig diszkrét vagyok."

Bár a lány élete furcsának tűnhet elsőre, jegyben jár valakivel, aki annak ellenére, hogy nem ezt az életformát követi, mindenben támogatja Millert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.