Harsányi Levente még kisfiú volt, amikor szülei elváltak. A műsorvezető a Borsnak beszélt erről az időszakról, és arról, milyen most a viszonya édesanyjával.

"Öt-hatéves lehettem, amikor az édesapám és az édesanyám úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább az életüket. Anyunak új, tíz évvel fiatalabb párja lett, a bíróság végül az édesapámnak ítélte a felügyeleti jogomat. Apu és a nagymamám neveltek hosszú ideig, míg újra találkoztam anyukámmal. Furcsa volt, hogy újra látom, hiszen nagyon hiányzott a külön töltött időben. Hétvégente sokat voltam nála, hétköznaponként továbbra is apámmal voltam – kezdte a lapnak Levente.

"Furcsa, hogy a kapcsolataimban nehezen fogadtam, ha átkarolt például a párom, feszültté tett, idegennek tűnt ez a fajta érintés. Szülői részről most értettem meg, mennyire fontos nekem a 11 éves kisfiam és a kislányom közelsége, mivel hiába szakítottunk az édesanyjukkal, mindketten egyformán az életük részei vagyunk és maradunk is. Természetesen rendeződött a viszonyunk édesanyámmal, tartjuk a kapcsolatot, sokat szoktunk beszélni egymással – hangsúlyozta a folyton viccelődő műsorvezető.

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala