Gyerekkori traumájáról beszélt Harsányi Levente: édesanyja évekig nem volt az élete része

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala -
édesanya élet Harsányi Levente család kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente még kisfiú volt, amikor szülei elváltak. A műsorvezető a Borsnak beszélt erről az időszakról, és arról, milyen most a viszonya édesanyjával.

"Öt-hatéves lehettem, amikor az édesapám és az édesanyám úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább az életüket. Anyunak új, tíz évvel fiatalabb párja lett,

a bíróság végül az édesapámnak ítélte a felügyeleti jogomat. Apu és a nagymamám neveltek hosszú ideig, míg újra találkoztam anyukámmal.

Furcsa volt, hogy újra látom, hiszen nagyon hiányzott a külön töltött időben. Hétvégente sokat voltam nála, hétköznaponként továbbra is apámmal voltam – kezdte a lapnak Levente.

"Furcsa, hogy a kapcsolataimban nehezen fogadtam, ha átkarolt például a párom, feszültté tett, idegennek tűnt ez a fajta érintés.

Szülői részről most értettem meg, mennyire fontos nekem a 11 éves kisfiam és a kislányom közelsége, mivel hiába szakítottunk az édesanyjukkal, mindketten egyformán az életük részei vagyunk és maradunk is. Természetesen rendeződött a viszonyunk édesanyámmal, tartjuk a kapcsolatot, sokat szoktunk beszélni egymással – hangsúlyozta a folyton viccelődő műsorvezető.

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.