VÉGRE! Tatár Csilla elárulta születendő babája nemét

Születés terhesség műsorvezető Tatár Csilla szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla sosem titkolta, hogy a második terhessége teljesen más, mint az első, azt azonban ezidáig nem árulta el, kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt.

„Az első és legfontosabb különbség, hogy én sokkal lazább és magabiztosabb vagyok. Ráadásul Milán és a munka mellett nincs is időm minden pillanatban a terhességemmel foglalkozni. Milánnal hetente jártam ultrahangra, annyira paráztam...Most négy hetente járok, ahogyan kell"

-mondta korábban a sztármami.

Csilla most a Story magazinnak mesélt terhességéről, és végre elárulta, kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt.

„A terhességemmel kapcsolatban sosem beszélek az alakom változásáról. Szerintem ez nem lehet téma egy várandós nővel kapcsolatban. Nem véletlenül nem válaszolok arra a kérdésre soha, hogy hány kilót szedtél fel... Ilyenkor elszabadulnak a hormonok, felborul a szervezet működése. Hiába akar valaki salátát magába tömni, ha kijön belőle, ugyanakkor azt is kénytelen megenni, amit addig került. Mostanában rengeteg tésztát eszem, és legszívesebben annyi csokoládét tömnék magamba, amennyit csak bírok, mert annyira kívánom.

Nem azért vagyok fitt, mert karcsú akarok maradni, hanem mert így érzem jól magam"

A 12. hét nulladik napján megérkezett az e-mail, amelyből kiderült, hogy lányom lesz"

-árulta el Tatár Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.