Tóth Gabi a napokban jelentette be, hogy blogírásba kezd, és várandóssága minden apró részletéről őszintén mesél. 

Az újdonsült édesanya most arról számolt be, hogyan derült ki, hogy kisbabát vár. 

„Elszíneződött az ujjam a gyűrű alatt. Bár először próbáltam elhessegetni a gondolatot, és mantrázni magamnak, hogy akkor is szép, ha egy vurstliban lőtte a Krausz, de a szerelmem váltig állította, hogy nem bizsut húzott az ujjamra" – kezdett bele eddig nem ismert történetébe az énekesnő a család.hu-n.

Bár az egyik fotós ismerőse megjegyezte Gabinak, hogy szerinte terhes, az énekesnő hamar elhessegette a témát.

„Csak a szendvics volt és én. (...) A mai napig emlékszem az ízére, komolyan mondom, egy orgazmushoz tudnám hasonlítani azt az érzést, amit akkor átéltem. Gyorsan be is tömtem belőle még négyet" – folytatta Gabi, aki barátai tanácsára beszerzett egy terhességi tesztet.

Mivel továbbra is fekete volt az ujja a gyűrű alatt, felhívta egy ékszerész ismerősét, aki elmondta: tünetei komoly hormonális változásokra is utalhatnak.

Forrás: Tóth Gabi - Instagram

 „Na, király, tuti meghalok – gondoltam. Mivel a pánik elég jellemző rám ilyen esetekben, én tényleg azt hittem, hogy valami komoly bajom van. Alig bírtam aludni aznap éjjel. Minden betegséget végig vettem, sajnáltam magam, hogy végre találtam egy rendes faszit, aki még el is jegyzett, erre most halok meg" – fogalmazott Gabi, aki ezt követően megcsinálta a tesztet.

Én még gyerek vagyok, hogyan legyek anya? És miközben abban a végtelennek tűnő pár percben ezek a kételyek gyötörtek, egyszer csak megláttam a halvány, de mégis jól látható, egyre erősebben kirajzolódó második csíkot...