asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői Teliholdat követően a Hold egész héten csökkenő fázisban lesz, ettől függetlenül nem szűkölködünk az energiákból, lesz annyi, ami elégséges az aktuális teendők elvégzéséhez. Leghamarabb pénteken tűnhet fel az, hogy veszítünk a tempóból, ám gondot ez sem okozhat. A kedélyállapotunk jó, s csak egy-két pillanat adódik, amikor kétségeink adódnak. Ezen a héten el kell fogadni azt, hogy néhány feladatnak többször is neki kell futni, ám a kitartás minden esetben eredményt hoz. Fókuszáljunk a jóra!

2020. március 9., hétfő a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Izgalmas erők uralják ma életünket, amit másokon is érezni fogunk. Az elengedés, eleresztés és még az emésztés is meglepő könnyedséggel fog menni. Döntsünk szabadon és bátran – bármiben!

2020. március 10., kedd a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Összességében energikus nap, jó lehetőségekkel, ugyanakkor ajánlott keveset beszélni, inkább csendben figyelni a különféle eseményeket. A szószátyárság ma kárt okozhat.

2020. március 11., szerda a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Vállald fel, hogy bátran ellentmondasz másoknak, aztán pedig önmagadat és a céljaidat helyezed középpontba. Így javul a hangulatod és jobbnak látod a jövődet. Ma sokat okulhatsz a különféle élethelyzetekből.

2020. március 12., csütörtök a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Ezen a napon ajánlott sokat mozogni. Javallott sok különféle dolgot megcselekedni: rendszerezni, szétszedni és összerakni, tervezni, szervezni. Az igazán bátrak nagy sikert arathatnak munka terén.

2020. március 13., péntek a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Fontos a határozottság és a magabiztosság. Tartsunk ki véleményünk, álláspontunk mellett. Érdemes valami formabontó dologba kezdeni. Aki kellően bátor, az kicsi befektetéssel nagy nyereséghez juthat.

2020. március 14., szombat a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Minden pillanatban fontos a határozottság és a magabiztosság. Dönts el, mit akarsz csinálni, hol és kivel, végül mikor teszed meg a szükséges lépéseket. Ha valami nem megy, azt ne erőltesd.

2020. március 15., vasárnap a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Kemény dió a mai nap, hisz ez a régi, hátráltató dolgok lerombolásának ideje. Akkor is, ha az lelki fájdalmat okoz. Erősen ajánlott számba venni a függő ügyeket, és kitalálni azok megoldását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.