Halálra szúrt egy prostituáltat, életfogytiglant kaphat a szabolcsi férfi

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál prostituált Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Szabolcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életfogytig tartó börtönbüntetés kaphat az a szabolcsi férfi, aki 2018-ban egy konyhakéssel vetett véget egy prostituált életének, majd ezek után rátámadt egy eladóra is.

Vádat emeltek a szabolcsi férfi ellen, aki egy konyhakéssel szúrt halálra egy prostituáltat. Pár nap múlva pedig egy rablás során életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót - közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

Forrás: Shutterstock

A vádlott egy 40-es éveiben járó férfi, aki elvesztette állását, és anyagi gondokkal küszködött. Gyakran prostituáltakkal töltötte idejét, egyik alkalommal pedig egy közeli földútra vitte áldozatát. Rövid idő múltán vitatkozni kezdtek, ekkor a vádlott egy konyhakéssel többször mellkason és fejen szúrta a nőt, aki a helyszínen meghalt. Elvette a nő pénzét, a holttestét fóliába csomagolva az autó csomagtartójába tette és a lakására vitte. -Írta Martossy György megbízott főügyész a közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.