Valkó Eszter őszintén vallott az anyaság nehézségeiről

anyaság Valkó Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkó Eszter kisfia lassan 10 hónapos lesz, de már régebben visszaállt a munkába.

A műsorvezető élete teljesen a feje tetejére állt, amióta Simon megszületett. Mivel nagyon hamar vissza kellett mennie a munkahelyére, Simon már oviba jár.

„Hollandiában más rendszer van, mint otthon: a nők körülbelül három hónappal a szülés után visszamennek dolgozni. Azon kívül nekem sem árt a felnőttek társasága. Arról nem is beszélve, hogy tudom: a fiamnak is jót tesz, hogy a vele,egykorúakkal szocializálódik"

- kezdte a Hot! magazinnak.

Eszter szerencsés helyzetben van, ugyanis ugyanannál a gyógyszeripari cégnél dolgozik, mint a férje, és a kollégák is nagyon segítőkészek. Azonban nem tagadta, sokszor nehéz, hogy nincs segítsége, mivel távol van a családja.

„Amióta édesanya lettem, miden megváltozott, én hihetetlenül háttérbe szorultam, de ez nem panasz. Eddig egy percem sem volt magamra, de például nem érzem rosszul magam a bőrömben, nincs rajtam leadhatatlan fölösleg" - mesélte a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.