Vilmos és Harry kapcsolatáról vallott egy bennfentes

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
bennfentes testvér Vilmos herceg vallomás kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örökre megváltozott a testvérpár kapcsolata.

Bár a testvérpár hosszú évekig szoros és jó viszonyt ápolt egymással, az utóbbi években nagyon megromlott a kapcsolatuk. 2019 őszén már Harry sem tagadta, hogy megváltozott a viszonyuk, raádásul a Meghannel való visszalépése sem tett jót a hercegeknek.

A királyi család rajongói hosszú idő után március 9-én láthatták először újra együtt Harryt és Vilmost, és bár sokan abban reménykedtek, hogy a januári botrány kirobbanása után rendeződtek a viszonyok köztük, ez nem így történt.

Judi James testbeszédszakértő szerint a westminsteri apátságban végig fagyos volt a levegő köztük, ráadásul egy, a People magazinnak nyilatkozó bennfentes is arról számolt be, hogy a hercegek kapcsolata örökre megváltozott.

Már sosem lesz olyan a kapcsolatuk, mint régen. Harry csak előre tekint, és a saját jövőjét tervezi a családjával

- magyarázta a lapnak.

Sussex hercege testvére helyett most inkább Meghanra és Archie-ra koncentrál.

Tavaly még együtt beszélt a Royal Foundation nevében a "fantasztikus négyes" Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.