Gáspár Győző anyós Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea őszintén bevallotta, hogy jó ideig rossz körülmények között éltek. Győző szüleitől kellett pénzt kérniük.

A kapcsolatot leginkább az mérgesítette el, hogy sokáig anyagilag függtek a szülőktől. Bea a Mondd el Tatár Csillának vasárnap esti vendégeként beszélt erről.

„Nagyon sok családi konfliktusunk volt Győző szüleivel. Anyu sokat járt be a forgatásokra, látta, hogy ez mivel jár, és azt is, hogy próbálunk függetlenedni az anyósoméktól. Ha például kell egy új nagykabát, akkor ne kelljen átszaladnom az anyósomhoz és pénzt kérni tőle rá.

Gáspár Beának sokáig nem volt jó a kapcsolata az anyósával Forrás: Instagram/gasparbea

Nem volt jó az, hogy Győző szüleinek nyakán éltünk úgy, hogy kaptunk tőlük egy havi apanázst, amikor meg az elfogyott, mentünk puncsolni hozzájuk, hogy kérünk tankolásra és egyebekre pénzt"

- mesélte a műsorban.

Győző anyukája már öt éve nem él, de Bea azt is hozzáfűzte, hogy egykori anyósa sokáig nem akarta, hogy önállósodjanak, hiszen akkor már nem irányíthatta őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.