Személyi edzővé vált az egykor 190 kilós fiú

fogyás életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai fiú Jordan Grahm mindig is a ducibb gyerekek táborát erősítette, senki se gondolta volna róla, hogy valaha képes lesz 100 kilós fogyásra.

Az iskolában állandóan csúfolták súlya miatt, az édesanyja volt a támasza mindenben. Ám nagyon korán elvesztette anyukáját, mindössze 14 éves volt, amikor az asszonynak megállt a szíve és soha többé nem ébredt fel. A kamasz pedig elindult a lejtőn: drogok, alkohol és rengeteg egészségtelen étel.

A legnagyobb pofon az életében az autóbalesete volt, amibe kis híján belehalt. Ült a sürgősségin és átértékelte az életét. Rájött, ha élni szeretne, azonnal életmódot kell váltania.

A hatalmas fogyás után személyi edzőnek és dietetikusnak tanult. Célja, hogy sorstársainak segítsen, hiszen a normál testsúly nem csak az esztétikumnak tesz jót, hanem az egészségnek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.