Kulcsár Edina nyolc hónapos terhesen sem marad karanténban

karantén Kulcsár Edina terhes koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina terhesen sem marad otthon a koronavírus-járvány idején, ugyanis elmondása szerint, komoly kötelezettségei vannak.

Edina annak tudatában jár segíteni az alkalmazottainak, hogy ezzel veszélyezteti a születendő gyermeke egészségét. Elmondása szerint, nincs abban a helyzetben, hogy nyugodtan üljön otthon, mert senkit sem szeretne fizetés nélkül hagyni a korona-válság idején sem - írta meg a Blikk.

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Csuti /Insatgram

"Nem azért megyek ide-oda, mert otthon unatkoznék vagy lételemem az állandó munka. Mi munkáltatók vagyunk a férjemmel, Csutival. A cégeinken belül több mint 20 főt foglalkoztatunk. Persze tudom, hogy vannak, akiknél ez a létszám több mint 100 vagy akár annál is több, de ez most nem is erről szól. Mi leginkább bevásárlóközpontokban vagyunk jelen. Mivel a plázák bezárását még nem rendelték el, mi is nyitva vagyunk. A kollégákat foglalkoztatni kell és nyilván a bérleti szerződésbe foglaltakat is teljesíteni. Tehát nem tehetem meg, hogy nem megyek be a plázákba. A vírustól nem félek, de ettől függetlenül minden apróságra odafigyelek amire csak lehet„ – jelentette ki Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.