Szétszedik Istenes Bencét az Álarcos Énekesben

Forrás: rtl.hu -
Csobot Adél Álarcos énekes Istenes Bence Sebestyán Balázs Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyton egymást piszkálják az Álarcos énekes nyomozói, de talán a legtöbb csipkelődést Istenes Bence kapja. A legutóbbi adásban is magánéletén viccelődtek.

Az RTL Klub műsorvezetőjét múltjával cukkolják legtöbbször az Álarcos énekes című műsorban, ugyanis régen nagy csajozó hírében állt, sok kolléganőnek csavarta el a fejét.

Ám a Nyuszi vasárnapi produkciója után meghozta a váratlant: nyomként azt az információt osztotta meg magáról, hogy korábban romantikus szálak fűzték Bencéhez. Bár lehet, hogy ez csak egy blöff, ugyanis a játék szabályzata szerint nem minden információ valós.

„Bence, ezután nemcsak nyuszi, hanem a következő adásban már légy is lesz. Tudod, és akkor már lehet mondani, hogy a legyet is röptében típus vagy"

Istenes Bence az Álarcos énekes Forrás: rtl.hu

Sokáig azonban Sebestyén Balázs reakciójára sem kellett várni:

Felmerül a kérdés, hogy vajon ez hogy eshet szerelmének Csobot Adélnak, aki ugyanúgy ott ül a stúdióban. A műsorvezető azonban elárulta a Blikknek, hogy ők minden tudnak egymásról, így ez abszolút nem okoz kellemetlenségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.