Nem fél a haláltól: Csernus Imre megírta végrendeletét

pszichológus halál félelem Csernus Imre elfogadás végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendelkezett hagyatékáról az egykor „ordibálós" dokiként elhíresült Csernus Imre. -írja a Bors.

Csernus Imre egy ideje már Noszvajon él, és bár a vendéglátásban dolgozik, dokiként a mai napig helytáll. A járvány miatti óvintézkedések az ő előadásainak sem kegyelmeztek, így videósorozatokban próbál segíteni az embereknek.

A koronavírus miatt szinte mindenkiben újra és újra megfogalmazódik a halál gondolata. A doki úgy véli, a legfontosabb ezzel kapcsolatban az, hogy próbáljuk meg elfogadni az elfogadhatatlant.

"Úgy érzem, csak akkor tudok elkezdeni teljes életet élni, akár ilyen vérzivataros időkben is, ha elfogadom, hogy meghalhatok...

Mivel elég sokat vagyok úton, jövök-megyek az országban, jó pár éve úgy gondoltam, miért ne írjak egy végrendeletet. Úgyhogy beballagtam a közjegyzőhöz, és megírtam"

– mondta Csernus, majd hozzátette, hogy ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy meg szeretne halni, de elfogadta, hogy ez bármikor megtörténhet.

Forrás:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.