Koronavírus: Egy fesztiváltól már biztosan búcsúzunk

fesztivál koronavírus Gourmet Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra mondják vissza a rendezvényeket a koronavírus-járvány miatt, így a legnépszerűbb magyar fesztiválok is veszélybe kerültek. Ettől a fesztiváltól már egészen biztosan búcsúzunk.

A koronavírus-járvány következményeinek várható elhúzódása miatt, elmarad a sokak által kedvelt Gourmet fesztivál. A hivatalos Facebook oldalukon közölték a gasztronómia kedvelőivel a szomorú hírt:

„Kedves Gourmet rajongók,

kevés dolgot vártunk annyira, mint hogy veletek ünnepelhessük a magyar gasztronómia örökségét.

Szomorúan tájékoztatunk Benneteket, hogy a járvány és következményeinek várható elhúzódása miatt már biztosan nem tudjuk megrendezni május végén a Gourmet Fesztivált.

Jelenleg is dolgozunk a rendezvény elhalasztásán, és gondolkozunk, hogy meg tudjuk-e szervezni még idén változatlan tartalommal és a megszokott minőségben.

Jelentkezni fogunk, addig is, ha tehetitek maradjatok otthon, főzzünk jókat, és tanuljatok online a legjobb hazai séfektől! Az éttermeknek és partnereinknek pedig sok erőt kívánunk a következő időszak kihívásaihoz!

Vigyázzunk egymásra!"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.