szingli Iszak Eszter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszter először nyilatkozott arról, miért lett vége kapcsolatának.

A műsorvezető tavaly, a Balaton Soundon mutatkozott először nyilvánosan párjával, Zsolttal. Akkor szűkszavúan, de pozitívan nyilatkozott a kapcsolatról a Blikknek.

Azonban év végére szingli lett, hiszen az ATV-n futó #Bochkor decemberi adásában azt mondta: egyedül van. Akkor különösebben nem indokolta meg miért lett vége a szerelmnek. Egészen idáig, most a Story Magazin tavaszi számában árulta el mi vezetett a szakításhoz.

„Zsolti nagyon jólelkű és kedves, sokat adott a személyiségfejlődésemhez. Helyreraktam a fejemben, mire van szükségem, mit szeretnék, hogyan lesz teljes az életem. Építettük egymást, mindkettőnkre jó hatással volt a másik, de mások voltunk, eltérő habitussal, sajnos nem passzoltunk"

Sokat dolgozik magán, meditál, kéthetente pszichológushoz jár, ennek következtében pedig ráébredt, Zsolttal nem illenek össze. Ettől függetlenül nincsenek rosszban, jó viszonyban váltak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.