Tóth Gabi: „Bizonytalan voltam, vajon jól csinálom-e az anyaságot

Tóth Gabi anyaság zene család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi túl van élete egyik legnehezebb koncertjén és élete egyik legmozgalmasabb időszakát éli december óta, mióta megszületett kislánya. Sokáig félt attól, hogy jó anyuka lesz- e belőle.

A januári koncertje a Vízilabda-Európa-bajnokságon nem a legkönnyebb fellépés volt számára, hiszen akkor már régóta nem lépett fel, sokan féltek, hogy vajon a hangszálai bírni fogják-e, de a koncert szuperül sikerült.

Az énekesnő azt is elárulta a Best magazinnak, hogy számára a zene egészen kiskorától jelen van az életében, hisz a szülei Michael Jacksont és Abba-t hallgatattak vele, így ő is igyekszik a kislányának minél előbb megmutatni a zenei legendákat. Természetesen a hazai zenészek sem maradhatnak le a listáról:

„Amit a legjobban szeret, az Gryllus Vilmos-Csíja, csíja, aludj, pulya című dala, ezt már a pocakomban is énekeltem neki."- kezdte mesélni.

Tóth Gabi és a kicsi Hannaróza Forrás: Tóth Gabi, Instagram

Gabi azonban úgy érzi, egyre jobb anyává válik, legalábbis jó úton tart afelé, de sokszor elbizonytalanodik saját magában, akkor férje Krausz Gábor segíti át a nehéz időszakokon.

„Bizonytalan voltam, vajon jól csinálom-e az anyaságot. Úgy érzem, folyamatosan egy faágon ülök, és nem tudom, ott maradok, vagy leesek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.