asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi Újholdat követően a Hold csak nő és nő, s éltető energiával tölt fel mindenkit. Emellett persze megeshet, hogy alkalmanként nem a legjobb dolgokra használjuk ezt a tobzódó energiát. Jó hír, hogy ezekben a napokban rengeteg tennivalónak a végére járunk. Ajánlott a szerződéskötés, megrendelések leadása, hosszú távú tervek készítése, az első lépések megtétele. Jöhetnek új barátságok, a meglévő emberi kötelékek jelentős része javítható. Most csak a hosszú távú tervezés hoz valódi eredményt.

2020. március 23., hétfő a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Bonyolult, leterhelő nap lehet, csupa bonyodalom, leterheltség, vita, konfliktus. Teljesen mellékes, hogy az időnket otthon vagy - szükség esetén - házon kívül töltjük.

2020. március 24., kedd a ♈ban (Újhold, Kos)

Figyeljünk a friss információkra, mert azok fontos iránymutatásokat tartalmazhatnak. Nem kell rohanni sehová! Akkor se kapkodjunk, ha ezt érezzük az egyetlen megoldásnak a sok különféle teendő elvégzése során.

2020. március 25., szerda a ♈ban (Növő hold, Kos)

Összességében jó nap, főleg akkor, ha nem erőlködünk. Az elhamarkodott döntések galibát okozhatnak. Minden, amit ezen a napon kimondásra kerül, annak többszörös ereje van.

2020. március 26., csütörtök a ♉ban (Növő hold, Bika)

Leterhelő nap, ám cserébe az eredmények is megérkeznek. A jó döntések napja ez, alaposan átrágni, megfontolni, utánajárni, taktikázni, és bátran dönteni bármiben. Fókuszáljunk a körülöttünk zajló folyamatokra.

2020. március 27., péntek a ♉ban (Növő hold, Bika)

Aki ma besétál ugyanabba a zsákutcába, ahol már járt, az ne csodálkozzon, ha ugyanazt találja ott, mint az első alkalommal. Érdemes kisebb dolgokban dűlőre jutni, de nem külső befolyással!

2020. március 28., szombat a ♉ban (Növő hold, Bika)

Igen jó pillanatokat kínál ez a nap arra, hogy végre belássuk, hol és milyen hibát vétettünk. Mivel ez egy kommunikatív nap, gondoljuk meg, mit mondunk és kinek. Ha jó helyre célozunk, nyert ügyünk van.

2020. március 29., vasárnap az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Ajánlott aktív életmódot folytatni, a pozitív eredmények garantáltak. Mindent egybevetve hamar látható, hogy ez egy jó nap. Mondd ki, amit gondolsz, amire vágysz, és ne rejtegess semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.