Angelina Jolie kiakadt: eltiltotta gyermekeit Jennifer Aniston-tól

Forrás: Collection Christophel/© Regency Enterprises / New Regency Pictures/Regency Enterprises / New Regenc -
Brad Pitt gyermek Angelina Jolie eltiltás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie állítólag megtiltotta volt férjének, Brad Pittnek, hogy közös gyermekeik találkozzanak Jennifer Aniston-val. -írja a Mirror.

Ha azt gondolnád, véget ért Brad Pitt és Angelina Jolie civakodása, tévedsz, ugyanis a színész volt felesége, Angelina Jolie állítólag benyújtotta a kizárólagos felügyelet iránti kérelmet, és megtiltotta, hogy a gyerekei találkozzanak Anistonnal.

Egy bennfentes szerint ez az újabb húzás mindenkit sokként ért, és a gyerekek sem fogadták jól. A színésznő döntése azért is meglepő, mert Brad mostanában nem Anistonnal, hanem Alia Shawkattal találkozgat.

Angelina Jolie kiakadt, amikor megtudta, Brad és Aniston újra találkozgatnak. Forrás: Collection Christophel/© Regency Enterprises / New Regency Pictures/Regency Enterprises / New Regenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.