Hosszú Katinka olimpia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka videóban válaszolta meg követői kérdéseit. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, mi lesz az olimpiával...

A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka készségesen válaszolt követői kérdéseire. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, vajon mi lesz az olimpiával és hogyan tudja folytatni a felkészülést.

Katinka vasárnap este Facebook-oldalán posztolt egy videót, amiben a koronavírus-járvány miatt kialakult őt érintő helyzetről mesélt, és hozzátette, mivel a következő két hónap minden versenyét törölték - beleértve az olimpiai kvalifikációs országos bajnokságot, és a májusi Európa-bajnokságot is -, ezért teljesen felborult a programja.

„Ez a kialakult helyzet nekünk is, mint sportolóknak egy megpróbáltatás. Pár szóban összefoglaltam a gondolataimat. Vigyázzunk egymásra! Szép vasárnap estét! #maradjotthon" – írta a videójához a klasszis, akinek az életéről film készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.