Így ünnepelte az anyák napját Katalin hercegné és Vilmos - Fotó

anyák napja ünneplés Kate Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 22-én ünneplik az anyák napját az Egyesült Királyságban: a királyi család így emlékezett meg a földkerekség egyik legszívmelengetőbb ünnepéről.

Bár a koronavírus miatt most mindenki otthonában ünnepelt, Katalin és Vilmos herceg több fotót is posztolt anyák napja alkalmából.

A legelső fotón ők láthatóak, ahogy éppen György herceggel és Charlotte hercegnővel játszanak Norfolkban az udvaron, a második fotón Diana hercegnőt, Harryt és Vilmost láthatjuk, a harmadikon Carole Middletont és Katalint, a negyediken pedig egy George herceg által készített anyáknapi kártyát.

"...Gondolunk rátok ezekben a nehéz időkben... Boldog anyáknapját!"

-áll a poszt szövegében.

A Buckingham-palota hivatalos Instagram-oldalán egy 1951-es képet láthatunk, amin Erzsébet királynő és édesanyja látható.

"Az anyák vasárnapja tökéletes alkalom arra, hogy köszönetet mondhassunk és megünnepeljünk minden anyát és gondozót, bárhol is legyenek..

.A mai nap nehéz lehet azok számára, akik általában édesanyjukkal töltik ezt az ünnepet, de muszáj alkalmazkodnunk a változásokhoz..."

Harry és Meghan családi fotó helyett egy sokatmondó üzenettel kívántak boldog anyáknapját minden érintettnek, amellyel azt szerették volna hangsúlyozni, teljesen mindegy, hogy hívjuk őket, hálával tartozunk nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.