4 tárgy, amelyen hemzseghetnek a vírusok: AZONNAL moss kezet utánuk!

Forrás: Shutterstock -
kézmosás megelőzés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára te is sokat gondolkodsz azon, hogy vajon mik azok a tárgyak, amelyeket megérintve a legtöbb kórokozó kerül a bőrödre. Most megmutatjuk, mik azok a tárgyak, amelyek hemzseghetnek a vírusoktól, baktériumoktól. 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a kézmosás fontosságát - és nem csak azért, mert most készülünk kilábalni egy világjárványból. Egyes kórokozók akár napokig is életben maradhatnak tárgyakon, tehát nem csak közvetlenül embertől kaphatunk el a fertőzéseket, hanem egy vírustól hemzsegő tárgytól is.

A leginkább veszélyforrást jelentő tárgyak a következőek:


1. Bevásárlókocsi és kosár.

2. Mobiltelefon és egyéb kütyük.

3.Kilincsek és lifthívó gombok.

4.Készpénz.

Lehet, hogy egyesek furán nézhetnek rád, de talán ennek ellenére is érdemes fontolóra venni, hogy megtisztítod ezeket a tárgyakat, mielőtt megérinted őket. Persze, a készpénzt nem tudjuk megtisztítani, de a bevásárlókocsit vagy a mobiltelefonunkat igen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.