Munkahelyi videochat közben feledkezett meg magáról egy nő

videochat kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Home office, videochat, videókonferencia: amióta rendkívüli intézkedések léptek életbe, ezek szinte mindenki számára ismerős fogalmak. Lakásunk biztonságába azonban könnyen elfeledkezhetünk arról, hogy a mi kameránk is be van kapcsolva, ami iszonyú kínos helyzeteket eredményezhet. Jennifer esete vírusként terjed a neten: a fiatal nő kollégái viruális jelenlétében látogatta meg a vécét és végezte el a dolgát. 

A szóban forgó Jennifer egy 11 szereplős munkahelyi videóchat közben feledkezett meg magáról, de nem csak őt, hanem az előbb megdöbbent, majd a nevetésüket visszafolytani nem tudó kollégáit is érdemes figyelni. A nő lerakta laptopját a földre, majd lehúzta a nadrágját és leült a vécére, amit jól láthattak a kollégái is.

A történtek nem maradtak szűk körönbelül, Jennifer bakiját a fél világ megismerte, sőt elindult a #PoorJennifer hashtag is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.