Csótányok másztak a haldokló csecsemő pelenkájában

halál csecsemő emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Crystal Morrow és Dustin Harley, a fiatal arkansasi szülők annyira elhanyagolták a két hónapos ikerbabáikat, hogy az egyikük éhen halt, a másikuk válságos állapotba került az intenzív osztályra.

A huszonéves Chrystal Morrow, és 19 éves párja, Dustin Harley, egyik két hónapos ikerbabája nem nem lélegzett, ekkor aonnal hívták a mentőket, akik a helyszínen sikeresen újraélesztették a kisbabát, de sajnos a mentőautóban meghalt.

A mentősök elmondása szerint, a lakás olyan volt, mint egy szeméttelep, bűzlött minden, és amikor a kislány pelenkájába néztek egyenesen elszörnyedtek.

A csenevész kislány pelenkáját annyira régen cserélték, hogy csótányok költöztek bele. A boncolás során kiderült, hogy

a gyermek kiszáradás miatt vesztette életét, tehát éhen és szomjan halt.

Az ikerfiú is súlyos állapotban volt, az intenzív osztályon kezelték. A szülők gondatlanságból elkövetett emberölés,valamint halált és életveszélyt okozó elhanyagolás vádjával akár 30 év börtönbüntetést is kaphatnak.

A szülők, Dustin Harley és Chrystal Morrow akár 30 év börtönbüntetést is kaphatnak Forrás: Miller County Sheriff’s Office

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.