Feleségétől kért engedélyt a videoklip forgatáshoz a rapper - Videó

ByeAlex rapper klip Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A romantikus és odamondós szerzeményéhez egy humoros videót jelentetett meg Berta Csongor, azaz Bongor, aki ráadásul mesélt is a klip születéséről.

Az Az én babám című dal, megletősen hasonlít Byealex egykori slágerére a Kedvesemre, de hogy lesz-e akkora sikere? Az majd kiderül!

Bongor a Blikknek mesélt a klip születéséről:

„Lehet, hogy elsőre furcsa, de ezt a dalt eredetileg a feleségemnek írtam. A rendező ötlete volt, hogy mi lenne ha „az én babám" egy próbababa lenne. Átpörgettem a szövegrészeket a fejemben és mindennek lett egyszerre egy duplafedelű jelentése, annak meg pláne megörültem, hogy ez színészileg is mennyire hálás feladat lesz, hiszen sok lehetőség van benne. Egymásra dobáltuk az ötleteket, de tudtam, hogy lesz még egy szűrője a szerelmem személyében. Nem akartam, hogy rosszul essen neki vagy hogy magával azonosítsa a babát" – mesélte Bongor.

Szerencsére az rapper felesége teljesen odavolt az ötletért, így már semmi akadálya nem volt a vicces klip elkészülésének.

A videó pedig magáért beszél, tudhatjuk, hogy nincs tökéletes szerelem, amit Bongor is megerősített:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.