Gyerekei nélkül vészeli át a karantént Pachmann Péter

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Pachmann Péter karantén család koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Pétert megviseli a koronavírus-járvány okozta karanténhelyzet, ritkán láthatja szeretett gyerekeit.

Pachmann Péter elvált gyerekei édesanyjától, így nem találkozhat minden nap Balázzsal és Annával. A koronavírus miatt pedig még ritkábban a találkozások, amit a műsorvezető nagyon nehezen visel.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Minden vágyam, hogy megpuszilgassam a gyönyörű, szőke kislányom arcocskáját, és megölelhessem a fiamat, de erre most vajmi kevés esélyem van. A szükség nagy úr, úgyhogy próbálom türtőztetni magam, és az önös érdekeim elé helyezni a gyermekeim egészségét, hisz az a legfontosabb, hogy őket biztonságban tudjam. Az édesanyjuknál nagyon jó kezekben vannak, de természetesen folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gyerekekkel. Naponta többször beszélünk telefonon vagy Messengeren, s ha szükségük van valamire, akkor én is segítek nekik a bevásárlásban, és elviszem autóval."- írja a Bors.

Azt is hozzátette, hogy a Mokka stúdiójában is igyekszik minden szabályt betartani, például kerüli az érintkezést a meghívott vendégekkel, s a páros műsorvezetés helyett egyedül készítik az interjúkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.