asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold egész héten hízik, célja az, hogy hamarosan kiteljesedjen, és a Naptól kapott fényében ragyoghasson. Fokozódó energiák jellemzik az egész hetet, alkalmanként túllőhetünk a célon – ezt tudatossággal jól lehet kezelni. Az extra energiákat elsősorban tanulásra, új dolgok megalkotására fordítsuk. Az új feladatokat örömmel végezzük, jó eredményekkel zárjuk - a rutin viszont döcögősen mehet. Hétvégén - főleg vasárnap - frusztráltnak, feszültnek érezhetjük magunkat.

2020. március 30., hétfő az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

A Hold nő, egyre kerekebb, több energiát ad, ezt pedig vétek nem felhasználni – munkára, tanulásra, önfejlesztésre. Ma lehet kutatni a múlt emlékei között, érdekes dolgokra lehet lelni...

2020. március 31., kedd az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Ezen a napon töltsünk sok időt társaságban, folytassunk emelkedett eszmecseréket. Tegyünk eleget minden kérésnek, amivel hozzánk fordulnak. Vegyes energetikájú nap, jó szeretetre, kedveskedésre.

2020. április 1., szerda a ♋ban (Növő hold, Rák)

A kapkodás helyett jöhet a megfontoltság. Lehetünk lendületesek, de minden lépést meg kell tervezni. A viták messzire kerülendők. Szelektáljunk, mi fontos, mi nem az, így estére utolérjük magunkat.

2020. április 2., csütörtök a ♋ban (Növő hold, Rák)

Tegyél nagy dolgokat, alkoss valami különlegest, segíts másoknak, vállalj önkéntes munkát, mutass utat a bizonytalanoknak. Légy tudatos, felejtsd el a túlzásokat, fogadd el a kompromisszumokat.

2020. április 3., péntek az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Vegyes energiák jellemzik a napot, ám még így is jó lesz a nap vége. Tedd le valaminek ma az alapkövét. Merd kimondani, mit akarsz, hová törekszel. Adj teret a saját gondolataidnak.

2020. április 4., szombat az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Legyünk mértékletesek, az idő jelentős részét töltsük csendben. Felesleges kapkodni, azzal nem lehet előrébb jutni. Légy nyitott minden hírforrásra, sok meglepő dolgot tudhatsz meg.

2020. április 5., vasárnap a ♍ben (Telihold, Szűz)

Leterhelő, kellemetlen, bonyolult és energiarabló nap, amikor könnyű elcsábulni, s akár becsapás és félrevezetés áldozatává válhat bárki. Lehetőleg inkább ne menjünk sehová és ne ígérjünk meg semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.