Az esküvői fotósod tudja, milyen lesz a házasságod

esküvő fotós házasság esküvői fotós Jelek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvői fotósok meséltek azokról az árulkodó jelekről, amikből már a nagy napon sejteni lehet, hogy a házasság nem lessz hosszú életű.

Az esküvői fotósok árnyékként követik a nagy napon a jegyes párt, így nem csoda, hogy azt állítják, egy-egy momentumból, például egy váratlan eseményre való reagálásból már sejteni lehet, milyen lesz a házasságuk. A Reddit olvasói arról faggatták a fotósokat, melyek azok a jelek, amikből szerintük megjósolható, hogy a házasság nem lesz hosszú életű

1."Ha az ifjú házaspár egyik fele nagyon gyorsan nagyon részegre issza magát, ez már rosszat sejtet. Más a sztori, ha mindketten gyorsan berúgnak – akkor valószínűleg ez csak egy közös 'hobbi', aminek összetartó ereje van."

2. "Sokat elárul a párról és a kapcsolatukról, hogyan és mennyiszer érnek egymáshoz. Tapasztalataim szerint, ha nincsenek gyakori érintések, puszik, és simogatások, ott valami hibádzik."

Az esküvői fotósod tudja, milyen lesz a házasságod Forrás: Shutterstock

3. "Sokat elárul a két emberről, hogy hogyan beszélnek egymással, a családtagokkal, illetve az esküvői személyzettel, többek között például velem, a fotósukkal. Ha bunkók, azt jelenti, nincs bennük tisztelet, és erre gyakran rámegy a házasságuk is."

4. "Volt egy pár, ahol a vőlegény mindenképp szeretett volna kellékeket: cowboykalapot és egy pakli kártyát, mivel szereti a rodeókat és a pókert. A menyasszony viszont leállította, azzal a felkiáltással, hogy: 'mostantól majd más dolgokat fogsz szeretni, drágám'. Két éven belül elváltak – nem csodálkoztam rajta."

Forrás: Shutterstock

5. "Ha a tortavágás után az egyik fél vicceskedésből a másik arcába keni a tortát vagy krémet, tuti, hogy el fognak válni."

6. "Azonnal ki szoktam szúrni, ha a pár egyik tagja zsizseg, lelkes, míg a másik csöndes, magába forduló. Gyakran persze ez csak azt jelenti, hogy az illető nem túlzottan van oda a nagy felhajtásért, de még gyakrabban jelenti azt, hogy magáért a házasságért nem lelkesedik túlságosan."

Forrás: Instyle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.