Bográcsozás közben érte baleset Emilio kislányát

Forrás: Spotlight Media -
bográcsozás baleset Jelinek Tina féltés Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felhőtlen bográcsozás közben egy szempillantás alatt történt meg a baj: Vivike tánc közben magára döntötte a padot. Tina és Emilio azonnal lányuk segítségére siettek.

Sütéssel és főzéssel tölti az otthoni önkéntes karantén jelentős részét Tina és Emilio. A jobb idő beköszöntével a család úgy döntött, bográcsoznak egyet a kertben, elkészítve Vivike kedvencét, marhapörköltet túrós csuszával.

Forrás: Spotlight Media

Amíg az ebéd rotyogott, Tina és Vivike táncra is perdültek. Ekkor történt a baj, a kerti pad ugyanis ráesett Vivike lábára, aki azonnal könnyekben tört ki.

„Mindig azt kívánjuk, bármi is kerülgeti a gyerekeket, inkább velünk történjen meg, ne velük.

Sajnos egy szempillantás alatt meg tud történni a baj, Vivike tánc közben meglökte a padot az pedig a lábfejére esett. Rettentően megijedtünk" – mondta a Drága családomban Tina, aki azonnal jegelni kezdte a duzzanatot, míg Emilio nyugtatni próbálta gyermeküket.

„Igazi apatigris vagyok, ha bármi történik a gyerekekkel menten a szívinfarktus kerülget.

Az ijedtségen kívül szerencsére nem történt komoly baj, egy pici lila folttal ugyan gazdagabb lett Vivi, de hogy megnyugtasson minket, nem sokkal a történtek után ismét megtett néhány tánclépést. Azt mondta, ha nem tudna táncolni tényleg baj lenne, de akkor biztos sírna. Hálát adok a jóistennek, hogy nem történt nagyobb baj" – mondta Emilio a ma 20:55-től a Sláger TV-n látható epizód kapcsán.

Forrás: Spotlight Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.