Völgyi Zsuzsi Nyugi! Köztünk marad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Romantic együttes énekesnője, Völgyi Zsuzsi vagány nő a színpadon, az életben viszont saját elmondása szerint paramami. Nem titkolja, rettentően félti kislányát. 

Az énekesnő Szulák Andinak elmesélte, hogy nagyon mozgékony és eleven a kislánya, és volt, hogy úgy érezte esténként, hogy nyolcvanszor mentette meg aznap az életét. Folyamatosan aggódik miatta és rettentően túlbiztosít mindent. Rollerezni is csak komplett menetfelszerelésben engedi, térdvédő, könyökvédő, sisak. Ha az énekesnő távol van a családjától folyamatosan fél, hogy valami történik és nem ér haza időben. Számára a család a legerősebb kötelék, és reméli, hogy idővel lazább tud lenni a gyereknevelést illetően - mondta el Zsuzsi a Life TV Nyugi! Köztünk marad műsorában, amelyet ma este 22.00 órakor nézhetsz meg.

Forrás: Life Tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.