Angelina Jolie egykori testőre védi majd Meghant és Harryt

Meghan Markle USA biztonság Donald Trump testőr Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg kénytelenek magunknak intézni a biztonsági szolgálatot, ugyanis Donald Trump kijelentette, hogy az Egyesült Államok nem fogja kifizetni családja védelmét.

A legfrissebb információk szerint már meg is egyeztek egy biztonsági szolgálattal, amely olyan sztárok védelmét intézte eddig, mint Angelina Jolie, Brad Pitt, Nicole Kidman vagy éppenséggel Madonna.

Meghan és Harry-t Károly herceg egy éven át fogja pénzügyileg támogatni. AFP

Ami nem lesz olcsó mulatság számukra, miután a brit alattvalók sem hajlandóak egy adófontot sem rájuk költeni. A testőrök napi díja fejeként 400 font körül mozog. A szakértők szerint Meghan és Harry körülbelül 4 millió fontos számlára számíthat, mivel több testőrre is szükségük lesz.

A pénzügyi szakértők abban is egyetértenek, hogy a pár feltehetőleg elszámolta magát, amikor a nagy függetlenségért harcolt, ugyanis a számláik egyáltalán nem kimeríthetetlenek, és amilyen ütemben költekeznek, hamarosan újra kell tervezni a dolgaikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.