Bizarr: Coronának és Covidnak nevezte el ikreit egy pár Indiában

COVID-19 szülés India koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár szerint ezek a nevek nem pejoratív értelműek, éppen ellenkezőleg! A nehéz időszak leküzdésére fogja őket emlékeztetni.

Az indiai pár belátta, hogy ezek a szavak pánikot válthatnak ki az emberekből, ők mégis úgy vélik, inkább a nehézségek feletti dicsőségre utalnak – írja a Hindustan Times.

„A kórházba szállításom nem várt nehézségekbe ütközött, és mindketten szerettük volna emlékezetessé tenni ezt a napot"

Indiában kifejezetten szigorúak a korlátozások, autók sem közlekedhetnek az utakon, így rettenetesen nehéz volt, mire sikerült egy mentőautót szerezniük, ezt tetőzte még, hogy a kórházba menet, a rendőrség többször is megállította őket, de a nő állapotára való tekintettel mindig tovább engedték őket. Az út így háromnegyed óráig tartott.

Indiában már több mint 2000 fertőzöttet regisztráltak. Forrás: AFP/Narinder Nanu

„A vírus életveszélyes, de arra is rávette az embereket, hogy a higiéniára koncentráljanak, és más jó szokásokat is felvettek. És aztán a kórház személyzete is elkezdte a kicsiket Coronának és Covidnak hívni, végül úgy döntöttünk, hogy akkor ez lesz a nevük".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.