Kisfia születik a 89 éves egykori Forma-1 mogulnak, Bernie Ecclestone-nak

Forma-1 Bernie Ecclestone gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1 egykori atyja 89 évesen ismét apai örömök elé néz. Három lány után ezúttal fia születik Bernie Ecclestone-nak.

Bernie és nála 45 évvel fiatalabb felesége, Fabiana Flosi első közös gyermeküket várják a nyárra. Az üzletember viccesen megjegyezte, miután otthagyta a Forma-1-et, párjával volt idejük gyakorolni. A kismama bevallotta, őszintén reméli, hogy fia nem sok érdeklődést mutat majd az autósportok iránt – írja a The Sun.

Bernie és nála 45 évvel fiatalabb felesége, Fabiana Flosi első közös gyermeküket várják a nyárra Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Mark Thompson

Az üzletembernek előző házasságaiból már született három lánya, és öt unokája van. Legidősebb gyereke, Deborah 65 éves, Tamara 35, Petra pedig 31. A pár jelenleg brazíliai otthonában vészeli át a koronavírust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.