Nikki Bella aprócska piros ruhában szexizett: Videó

szexi sportoló várandós Nikki Bella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme egy példa arra, hogy egy nő várandósan is lehet szexi. 

Nikki Bella január végén jelentette be a követőinek, hogy várandós. Akkor azt írta, nagyon boldog, és nem is tudja szavakba önteni, mennyire várt már erre a pillanatra.

A 9 milliós követőtáborral rendelkező birkózónő azóta is büszkén posztolgat az egyre növekvő pocakjáról, a rajongói pedig egyenesen imádják a képeit. Valószínűleg ennek az is lehet az oka, hogy a 36 éves bombázó nem felejtett el szexinek maradni annak ellenére sem, hogy a kisbaba egyre csak nő és nő a szíve alatt.

Erről árulkodik az a frissen feltöltött videója is, amiben egy szál melltartóban és egy nagyon apró piros bugyiban táncol. A felvétellel a birkozó bajnokság előtt akart tisztelegni, és láthatóan nagy sikert is aratott, hiszen közel 2 millióan látták a posztját, illetve több, mint 3000 komment érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.