Vajna Timi dekoltázsától még forróbb lesz a napod: Fotó

Vajna Timi fotó szexi dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi még a legegyszerűbb outfitben is őrületesen szexi tud lenni. Ezt bizonyította a legújabb fotójával is.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Andy Vajna özvegye februárban visszatért Amerikába, azóta pedig azon dolgozik, hogy új életet kezdjen és elhelyezkedjen a filmes szakmában. Nem sokkal később megmutatta jóképű szerelmét is, akit még Andy-nak köszönhetően ismert meg.

A szépség akkor bevallotta, hogy a férfi eleinte barátként állt mellette a nehéz időkben, ám szépen lassacskán mélyebb érzelmeket kezdtek táplálni egymás iránt. Azóta pedig már együtt alakítják a jövőjüket.

A szexi üzletasszony pedig újabb vadító fotót posztolt magáról. Ezúttal szabadtéri edzés közben állt meg egy szelfire, ami eléggé forróra sikerült. A követői nagy örömére a dekoltázsban gazdag kép az Instagram Storyjába is felkerült, így még egy darabig bárki számára elérhető. Ha eddig rossz napod volt, a kerek idomok biztosan jobb kedvre derítenek.

Forrás: Instagram/timeavajna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.