Erős honvággyal küzd az Exatlon sztárja, Szabó Dorka

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary TV2 honvágy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary egyik bajnokának, Szabó Dorkának rettenetesen hiányzik a családja.

A műsor versenyzői már hozzászoktak, hogy mindennap maximális teljesítményt kell nyújtaniuk, ha győzni szeretnének. Az erős honvágyat azonban sokszor ezzel az erős akarattal sem képesek leküzdeni, ami akár a teljesítményük rovására is mehet.

Itt meg kellett tanulnom, hogy akár egy napon belül egy-egy futam után rendezzem a gondolataimat, és ugyanúgy tudjak rajthoz állni.

Erős honvággyal küzd az Exatlon sztárja, Szabó Dorka Forrás: TV2

Emellé jön a folyamatos terhelés, és hát ugye minden nap a maximumot kell nyújtani, ha nyerni akarunk" – kezdte mesélni a Ripostnak Szabó Dorka, aki hozzátte, hogy nem ez az egyetlen nehézség a versenyben, hanem az iszonyatos honvágy.

„Nagyon hiányzik a családom, nagyon hiányzik a saját, sportág-specifikus edzésem, nagyon hiányzik a kis csapatom, akiknek edzést tartok. De azt gondolom, hogy ezeket az érzéseket félre tudom rakni, mert egy olyan lehetőséget kaptam az Exatlonnal, ami egy sportoló életében egyszer adatik meg. Ezzel pedig akkor tudok élni, ha teljes mértékben ide koncentrálok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.