Gwyneth Paltrow együtt szelfizett a gyerekeivel - Fotó

fotó színésznő család Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow rajongói most olyan fotót láthatnak a sztár közösségi oldalán, ami még a ritkánál is ritkábban fordul elő: megmutatta a gyerekeit. 

A szexi sztármami az utóbbi időben több rendhagyó képet is posztolt a közösségi oldalára. Tavaly év végén például teljesen meztelenül lőtt magáról egy szelfit, ám nem céltalanul: a mellrák elleni küzdelemre szerette volna felhívni a figyelmet. Igaz, a mellrák elleni küzdelem hónapja október, ő pedig november végén tette ki a posztot, de jobb később, mint soha.

Ezt követően idén év elején azzal keltette fel a világ figyelmét, hogy smink nélküli képet posztolt az oldalára, amivel sokak elismerését nyerte el. Nem csak azért, mert természetes valójában is szép, hanem mert a természetességre való törekvés egyre több embernek szimpatikus.

Most pedig szintén olyan fotó került fel a színésznő oldalára, ami nem mindennapi: egy olyan szelfi, amelyen a gyermekeivel együtt látható. Igaz, a 15 éves Apple, és a 14 éves Moses arca csak félig látszik a képen, de ez pont féllel több, mint amennyit általában Paltrow mutatni szokott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WFH with some moral support

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.