Liptai Claudia a nehéz időkben is támogatja a férjét

támogatás házasság Liptai Claudia szerelem koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus miatti fokozott készültség ugyanúgy érinti Liptai Claudiát és családját is, mint ahogy mindenki mást. 

A híres színésznő szintén a négy fal közé kényszerült, hiszen a színházi munkák és a forgatások is leálltak.

A nyomás hatalmas, a hangulat olykor kétségbeejtő, ám a szexi sztár igyekszik humorral és vidámsággal megtölteni a családja, a saját - és a rajongói - szívét is.

Nemrég például egy vicces videót posztotl a közösségi oldalára. A felvételen az látható, ahogy Claudia gyönyörűen kisminkeli magát, majd felvesz egy alkalmi ruhát, és leviszi a szemetet. "Anyukám mondta mindig: Az utolsó pillanatig nő legyél, kislányom!" A videót itt tudod megnézni.

De sajnos vannak pillanatok, amikor a vidámság sem elég, például amikor a férje, Pataki Ádám támogatásáról van szó. Claudia őszintén vallott a gondolatairól:

"Rájöttem, mindig a jelennel kell foglalkoznom, a férjemmel, akinek iszonyatos szüksége van rám. Ádám igyekszik az utolsó pillanatig nyitva tartani, nem is maga, inkább az emberei miatt, hogy minél tovább fizetést adhasson nekik. Látom rajta, mennyire gondterhelt, érzem, óriási szüksége van most rám." - mondta a Story Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.