Több mint 50 késszúrással végzett édesanyjával a mogyoródi nő

Forrás: Pixabay.com -
gyilkosság késszúrás Mogyoród
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem tudni, miért végzett a gondozásra szoruló édesanyjával a mogyoródi nő.

A közlemény szerint a nő hétfő este telefonált a rendőrségre, hogy megölte édesanyját. A kiérkező járőr az akkor már élettelen asszonyon nem tudott segíteni.

Információk szerint a nőnek már egy ideje nem volt se munkahelye, se saját megélhetése, 80 éves édesanyját pedig közös otthonukban ápolta. Azonban hétfőn késő délután a részeg 55 éves asszony a megalapozott gyanú szerint egy konyhakéssel több mint ötvenszer mellkason szúrta az édesanyját,aki belehalt a sérüléseibe. - írja az Origo.

illusztráció Forrás: Pixabay.com

Az asszony pár órá múlva saját maga hívta ki a rendőrséget. Akit különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberöléssel- gyanúsít a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A szökés és elrejtőzés veszélye miatt azonnal letartóztatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.